Club de lectura infantil

Com funciona?

El club de lectura infantil és una trobada periòdica per comentar la lectura proposada.

En aquest cas, es proposen lectures per a dos 2 clubs en funció de l'edat i el nivell de lectura dels infants:

  • Club de lectura Vermell: Adreçat a infants a partir de 7 anys que s'inicien en la lectura.
  • Club de lectura Verd: Adreçat a lectors a partir de 10 anys amb un nivell avançat.

A partir de cada sessió ja es pot agafar (en qualsevol moment) l'exemplar de la propera.

Veniu i proveu-ho!

Lectures

El meu pare és una pissarra

Autor
Jaume Cela

La història és una excusa per fer una oda a la figura dels pares, però d’aquells pares que se surten del cànon. Desmitifica, a la vegada, la imatge que es pugui tenir d’una persona plena de tatuatges, presentant-la com algú tendre i afectuós alhora que el dibuixa com un home gran i impressionant. Mostra també les diferents facetes dels pares, la del pare-parella, la del pare-fill i no té por d’exposar la debilitat dels homes com un tret que els fa més humans i propers, allunyant la imatge del pare que amaga els seus sentiments.

Sessió
dilluns, 25-11-2019 / 17:15

L'ANY DEL GAT

Autor
Jaume Copons

EL CLUB DE LECTURA INFANTIL VERD llegirem el llibre L'ANY DEL GAT. Aquest llibre no és la típica novel·la amb gatet bonic i simpàtic digne de sortir retratat a Instagram. Tampoc no hi trobaràs un nen o una nena cursi que s’estima el gatet amb bogeria. Aquí els protagonistes són una classe sencera i la Sílvia, la mestra que, com totes les mestres, té molta paciència; i sí, també hi ha un gat, però no pas un gat qualsevol.

Sessió
dilluns, 18-02-2019 / 17:30
Club de lectura infantil vermell

EL LLOP VIU A DALT

Autor
Salvador Comelles

Si un dia has de canviar de casa segur que pensaràs: "com seran els veïns que ara tindré? amables i riallers o sorruts i amb cara de poemes agres? Hi haurà nens i nenes? Ens farem amics?" La protagonista d'aquesta història no hauria endevinat mai quina mena de veïns es trobaria a la casa on anava a viure. 

Sessió
dilluns, 11-02-2019 / 17:30

El vol de l'oreneta (Premi Vaixell de Vapor 2015)

Autor
David Cirici

Un bon dia, en Seydou fa una cosa gairebé impossible: es cola en un avió i se'n torna a l'Àfrica, perquè una amiga seva de la infantesa li ha dit que el vol veure. I que el vol veure de veritat. Per què li deu demanar que hi vagi? Per a en Seydou comença aleshores una aventura increïble. Un viatge que li farà viure moltes emocions. I que l'enriquirà i el farà gran. 

Sessió
dilluns, 21-01-2019 / 17:30

A les fosques

Autor
Salvador Comelles

S'apropa la nit de Nadal i al pessebre tot és a punt per al gran dia.Però de sobte, la llum se'n va i tot es queda a les fosques. Sant Josep crida en Pere, l'electricista perquè arregli la instal·lació. Quan arriba al pessebre, es troba amb una sorpresa desagradable: algú ha tallat els cables de la llum i intenta sabotejar el dia de Nadal. En Pere haurà de fer tot el possible perquè es torni a veure l'estrella de Nadal i la seva cua brillant. 

Sessió
dilluns, 14-01-2019 / 17:30

La bruixa de Mixo i el monstre

Autor
Kara May

Quan la bruixa Aggie promet que farà fora un monstre del llac de Vilavolem, en Mixo descobreix que l’Aggie és tot just una aprenenta de bruixa i que li caldrà treure’s el títol de superbruixa per poder conèixer l’encanteri que necessiten.

Sessió
dilluns, 21-05-2018 / 17:00

El restaurant d'Adrià Potato

Autor
David Nel·lo

Una colla d'esbojarrats munta un restaurant molt especial. L'Adrià és un jove de casa bona que està fet un manta. Un dia, el seu pare li diu que ja n'hi ha prou de viure a costa seva i que ha de decidir a què es vol dedicar. Enlluernat pels cuiners internacionalment famosos del moment, el noi diu que vol ser cuiner i, envoltat d'uns ajudants molt especials, comença l'esbojarrada aventura del restaurant de l'Adrià Potato.

Sessió
dilluns, 07-05-2018 / 17:00

El vampir Ladislau

Autor
Enric Lluch i Fernando Falcone

El vampir Ladislau té un problema: no té els ullals afilats i així ni fa por ni pot mossegar colls suculents. I és que la vida de vampir també pot ser molt dura! 

Sessió
dilluns, 16-04-2018 / 17:00